Ontwikkelingen in de bouw staan niet stil.

Tegenwoordig is de bouw steeds meer een hi-tech industrie aan het worden. Brand, geluid en isolatie eisen worden steeds hoger en onze installaties gaan steeds meer de boventoon voeren.

Eerste compleet geproduceerde SIPs Posi-Tech woning in Goes gebouwd

Nadat Sips Supply en Posi-Tech hun handen ineen hebben geslagen kon het resultaat niet uit blijven. De eerste volledige SIPs / Posi woning is al na twee maanden in Goes gerealiseerd.

Eerste vracht export naar België

Onze zuiderburen zijn al iets langer op de hoogte van de Posi-Joists. Deze vracht gaat richting Wervik in België waar een groot project van een veertigtal woningen wordt gerealiceerd.

Posi-Tech en Sips Supply B.V. trekken samen op voor vernieuwing in de woningbouw 

Als er twee producten op elkaar aansluiten dan zijn het wel SIPs panelen en Posi Joists. Deze twee producten zijn in Nederland nog niet zo bekend maar in de landen om ons heen een begrip.

3D views voor uw smart device 

Met onze software zijn wij in staat om u een 3D beeld te verschaffen die u op elk device kunt bekijken zonder dat u daarvoor een app hoeft te downloaden.

Posi -Tech officieel producent van MiTek Posi Joist in Nederland

Sinds januari 2020 heeft MiTek een officiele verwerker in Nederland. Posi Tech heeft officieel zijn deuren geopend en is gestart met de fabricage van Posi Joist. De productie lokatie bevindt zich in Wekerom.