POSI-JOIST worden in Nederland geëngineerd en vervaardigd.


Het maken van de tekeningen en de berekeningen doen wij in eigen beheer. De tekenaars zijn speciaal door MiTek® opgeleid en gecertificeerd om dit voor MiTek® te mogen doen. Alle berekeningen zijn volgens de Nederlandse normering en Eurocode.


We werken met de Pamir software die speciaal is ontwikkeld voor het tekenen en berekenen van de Posi Joists. De software maakt 3D tekeningen die met de speciale Pamir viewer bekeken en gecontroleerd kunnen worden door de opdrachtgever. Vanuit het 3D model wordt ook gelijk de constructieberekening gemaakt zodat er geen verschillen kunnen ontstaan tussen tekening en berekening.

Uw ontwerp in 3D bekijken op uw smartphone


Tijdens het plaatsen kunt u uw project eenvoudig in 3D terugkijken op uw smartphone of tablet door simpelweg de QR code op uw productietekening te scannen. U komt dan automatisch op onze website in uw 3D model zonder dat u iets hoeft te installeren. Scan de onderstaande CR code en bekijk het resultaat.

Ook kunt u tijdens de controleronde zelf uw tekeningen eenvoudig controleren door gebruik te maken van de Pamir viewer, deze is gratis te downloaden. Wij verschaffen desgewenst ook een IFC of DWG model als dat nodig is. 

Posi Joist werkt met verschillende webbings en  houtafmetingen zodat er met één en de zelfde hoogte verschillende overspanningen of krachten kunnen worden opgevangen.